Hvem er vi?

cropped-Bali-Trio-3367-PRINT_Edit_color_byranvita-1.jpg

Vi er tre kvinder, som har kendt hinanden via både personlige og faglige veje de sidste 20 år.

Vi arbejder hver især med vores egne metoder – men fællesnævneren for vores undervisning og rådgivning er personlig og spirituel udvikling.

Vi kredser konstant om spørgsmålene; Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Og hvordan får jeg det bedste ud af livet? – og arbejder løbende på at udforske, opfinde og praktisere metoder, der kan hjælpe os til at finde ud af  “at være menneske” på den her jord – og få det optimale ud af livet, mens vi er her.

Vi har derfor sammensat et program som via forskellige veje fører dig “hjem til sjælen”. For uden kontakt til vores sjæl bliver livet hurtigt meningsløs, tomt og “op ad bakke”. Til gengæld oplever vi indre livsglæde, meningsfuldhed, håb og styrke så snart vi er forbundet til vores sjæl.

Uanset, hvor du er i livet lige nu, vil vores SOUL HOME POWER retreat inspirere dig og give dig næring og nydelse til sjælen – i skønt og berigende selskab og smukke, healende omgivelser.

Vi glæder os til at udforske og nyde en bid af paradis – sammen med dig!

Du kan læse mere om hver af os herunder.

screen-shot-2016-10-18-at-00-35-45
gitte-joergensen_dsc04456
 Gitte Jørgensen ( (53) er forfatter til Pippi Power, Simple Living og Når sjælen kalder. Alle bøger er ud-givet i flere oplag i Danmark, Sverige og Norge. Gitte har givet foredrag og undervist i personlig udvikling i de sidste ti år –  både på egne kursusforløb,  samt for en lang række aftenskoler, fagforeninger, kommuner, institutioner og virksomheder, herunder Finansforbundet og ATP.  Gitte er desuden uddannet coach hos et af de førende, internationale institutter – The Coaches Training Institute.

Gitte vil guide dig igennem en række processer til at komme i kontakt med din sjæls kalden. Via oplæg, øvelser og refleksion vil du få endnu større forståelse for dig selv og dine handlemønstre – og hvordan du kan ændre dem, der ikke hjælper dig. Du kommer hjem med en værktøjskasse, du kan bruge til at leve et mere magisk og meningsfuldt liv.

sort-lotus

Seks spørgsmål til soulsister Gitte

 

Hvad glæder du dig mest til ved SOUL HOME POWER Retreatet?

Det hele! Stedet ser ubeskriveligt overjordisk fedt ud! Jeg har altid drømt om Bali – også før “Eat, pray, love” – og nu sker det. Jeg glæder mig også til at være sammen med alle de skønne kvinder. Der opstår altid magi i gode grupper. Jeg elsker den der “sjælesøstre-magi”. Og jeg glæder mig til at se, hvad der sker, når jeg rykker mig ud af de vante rammer – jeg plejer altid at få nye ideer og indsigter, når jeg rejser.

 

Hvad er din vildeste, særeste eller bedste rejse-oplevelse?
Da jeg som 19-årig sammen med en veninde besøgte tre heksedoktorer i en landsby langt oppe i bjergene i Peru. Først kørte vi timer med bus, så med en lille jeep og til sidst red vi 15 kilometre på muldyr. De lavede en 20 timers ceremoni med os, hvor de raslede, sang og messede hele natten. Ingen vidste, vi var derude, og vi var langt fra alting, og når vi kommunikerede med vores familier, sendte vi et telegram fra posthuset. I dag tænker jeg, at det var fedt, at jeg havde den eventyrlyst og mod, men også at vi var heldige, at der ikke skete noget med os …

– og den mest kiksede rejseoplevelse … ?

Det lyder meget selvfedt, men jeg kan faktisk ikke rigtigt finde noget … haha. Måske fordi jeg har en god rejsekarma (og god intuition), så tingene lykkes, og hvis de ikke gør, er der en mening med det, og det fører til noget nyt … Eneste sådanne direkte dumme ting, jeg kan komme i tanke om, er noget med at være på interrail som 17 årig og sige ja til at køre med nogle fyre rundt i Rom, og vi så endte langt ude i en forstad og måtte tage bussen hjem …

Hvad er dit bedste rejse-råd?
Hold fri et par dage, før du rejser. Hvor har jeg bare tit været stresset og “fortumlet” de første dage på en rejse, og slet ikke kunnet nyde det, fordi der var alt for meget fart på inden afrejsen …
Hvad er dit yndlingsrejsemål?
Jeg tror, det bliver Bali … haha. Ellers er det de små maleriske kystbyer Loutro og Mochlos på Kreta og storbyer som Amsterdam og Paris.
Hvad er det værste ved at rejse?
Nu lyder jeg nok som et plejehjem haha :-), men hvis sengene er dårlige, og jeg vågner radbrækket efter en nat med dårlig søvn … okay, jeg er også blevet 53 år 🙂
Hvad elsker du mest ved at rejse?
“Luftforandringen”. Jeg tænker så godt, når jeg er ude af Danmark. Ser tingene på ny. Sanserne vækkes.
 

screen-shot-2016-10-18-at-00-36-35

 

ranvita-la-cour-_web_small_411

Ranvita la Cour (48) er feng shui ekspert og forfatter til to bøger om feng shui og indretningens psykologi, Elsk dit Hjem fra A til Å (2010) og Elsk dit soveværelse – at forandre dit soveværelse kan forandre dit liv (2013).De sidste 12 år har hun undervist og rådgivet mennesker i at skabe nærende hjem, der bringer os i kontakt med vores unikke sjæl.

 

Ranvita vil lære dig at forstå hjemmets magi, og hvordan du bruger indretningens psykologi til at skabe powerfulde forandringer i dit liv. Du kommer hjem med større indsigt i din nuværende situation og masser af inspiration til dit hjem – og værktøjer du kan bruge fremover. Denne uges undervisning kommer især til at handle om, hvordan du styrker din sjælsudvikling med din indretning og hvordan du kan bruge hjemmets magi til at at løfte dit kærlighedsliv, inklusiv kærligheden og omsorgen for dig selv.

 

sort-lotus

Seks spørgsmål til soulsister Ranvita

Hvad glæder du dig mest til ved SOUL HOME POWER Retreatet?
Dét øjeblik, hvor vi alle er samlet i en cirkel i den fantastiske undervisnings sal – klar til dagens sjæle-næring.
Hvad er din vildeste, særeste eller bedste rejse-oplevelse?
At hoppe ud fra en bro i en bjergkløft i Sydfrankrig – med en elastik om fødderne, hører til det vildeste – og dummeste. Det var ikke spor sjovt. De bedste oplevelser har været i Kenya hvor jeg fløj i luftballon henover den afrikanske savanne – et ubegribelig øjeblik i solopgangen. Senere fløj jeg over savannen igen – denne gang i et lille 2-personers hjemmebrygget open-air-fly, hvor kinderne blafrede absurd i vinden. I dét øjeblik var jeg også ret lykkelig.
– og den mest kiksede rejseoplevelse … ?
På Bali (sorry to say …) for 12 år siden, hvor jeg kl. halv to om natten meddelte min kæreste, at jeg simpelthen IKKE kunne blive på det hotelværelse vi havde fået, fordi der var for dårlig energi (det var decideret spooky, fuld af ånder!)  Han forsøgte at overtale mig til at blive bare denne ene nat, og så finde et nyt sted i morgen. Men jeg kan være ret determineret, når det er. Så vi tjekkede ud og fik en fyr til at køre os rundt på knallert og lede efter nyt hotel … som vi endelig fandt og tjekkede ind på kl. 03 om natten. Dagen efter var jeg ret glad for, at jeg stadig havde en kæreste …
Hvad er dit bedste rejse-råd?
En kuffert med 4 hjul. Et must. Og rul tøjet, når du pakker (eller brug Marie Kondos metode).
Og at være åben. Hengiv dig tiløjeblikket, og hvil i, at alt er ok, som det er. Ellers ødelægger man det hele for sig selv, og så er det både stressende og spild af tid og penge at rejse. Man rejser jo ikke ud i verden for at blive utilfreds eller i dårligt humør.
Hvad er dit yndlingsrejsemål?
Alle nye steder, jeg ikke har været før. Og dem, der er så dejlige, at jeg gerne vil tilbage; USA, Australien, Afrika, Asien, Grækenland, Venedig, Wien, Paris, Rom, Sevilla, Sicilien, Mallorca, Ibiza, Amsterdam. Men jeg drømmer stadig mest om at komme til Hawaii, som jeg tror bliver mit yndlings-rejsemål!
Hvad er det værste ved at rejse?
At man skal putte alle sine toiletsager i små meget usexede lynlåsposer. En form for upraktisk diktatur, jeg ikke bryder mig om. Men jeg er selvfølgelig glad for, at jeg ikke bliver sprunget i luften.
Hvad elsker du mest ved at rejse?
Jeg føler mig sjovt nok mest”hjemme”, når jeg rejser ud. Så jeg elsker følelsen af “hjemlighed, og at min sjæl endelig er helt i sit es.

screen-shot-2016-10-18-at-00-36-41

78f7df_181df679f2454a2fa393b2a08efc31e4

Merete Nørgaard (52) er professionel stemmetræner og har hjulpet en lang række ledere i det danske erhvervs- og kulturliv med at forbedre deres fremtoning og opnå et autentisk lederskab. Hun har en baggrund som skuespiller og en mastergrad i Teater, Shakespeare og Stemmetræning. Merete er skolet af internationale stemmetrænere fra Milano, London og New York og har mere end 18 års erfaring med at styrke stemmen og dens særlige kvaliteter.

 Merete vil i løbet af ugen lære dig at komme i kontakt med din autentiske stemme, så du udtrykker dig selv mere sandt og præcist – og med din fulde power – uanset om det er i personlige relationer eller i arbejdssammenhænge. Hun vil give dig nogle powerfulde teknikker, der forandrer din måde at kommunikere på fremover.

sort-lotus

Seks spørgsmål til soulsister Merete

 

Hvad glæder du dig mest til ved SOUL HOME POWER Retreatet?
Jeg glæder mig vildt til at være sammen med en gruppe kvinder, som kommer til at opleve den vildeste transformation. Bare det at være på Bali – og specielt stedet FiveElement, som siges at være så massivt healende, at du kan mærke det med det samme.
Hvad er din vildeste, særeste eller bedste rejse-oplevelse

Da jeg som hel ung i 20´erne rejste rundt på offroad motorcykel med min veninde Lise på Sardignien. Vi læste Shakespeares samlede værker og vi slugte en bog som jeg havde fået af min mor, der hed “Livet i Lyset” af Shakti Gawain – som kickstartede en postiv psykologisk livsstil og interesse.

En særlig åndelig rejse oplevelse var da jeg rejste med min far og vandrede til borgen og bjerget Montségur, som rummer mange hemmeligheder og en del mystik.
– og den mest kiksede rejseoplevelse …
I Palermo på Sicilien. Palermo levede op til “Goodfather” rygtet; da vi ankom til hotellet var vores baggage væk, før vi nåede op på vores værelser.
Hvad er dit bedste rejse-råd?
Lad være at tage “must do” opgaver eller bøger med.

Hvad er dit yndlingsrejsemål?

Elsker Italien, efter at have boet og arbejdet der adskillige omgange af mit liv, samt Østen, Pyranæerne og de Italienske Dolimitter.
Bali er jeg allererede forelsket i.
Hvad er det værste ved at rejse?
Beklagelser og forsinkelser.
Hvad elsker du mest ved at rejse
At “nuets kraft” bliver så magisk og Danmark bliver så lille og Verden har så meget at byde på.