Ugens program

SOUL HOME POWER RETREAT PÅ BALI 2017 (med forbehold for ændringer)

ranvita_blomster-kollage_edit_final

NB! Vil du med i 2018?
helt nyt, revideret og opdateret program for soul-retreat I 2018 er på vej!

Skriv dig op her, hvis du er interesseret: (link på vej!)


DAG 1

14.00 – 16.00: Ankomst & indtjekning

16.00 – 18.00: Velkomst og introduktion ved Gitte, Merete og Ranvita.

19.00: Middag i restauranten på Fivelements

 

DAG 2: 

10.00 – 12.30: Workshop/Gitte: ”Når sjælen kalder … på lykkefølelser”

Lykkefølelser er ikke bare noget, der automatisk er i vores liv. Det kræver en indsigt, viden og redskaber at slippe lykken ind i sin sjæl – og sit liv. Følelsen af indre tilfredshed, indre ro, glæde, afklarethed er med i puljen af ”lykkefølelser”. Skab dit eget lykke-landkort og bliv klar på, hvad der skal til i dit liv for, at din sjæl vil blive næret af lykkefølelser.

13.00: Frokost på Fivelements

14.00 – 16.00: Pause til pool, massage, afslapning, refleksion

16.00 – 18.30: Workshop/Merete: ”Stemmens power – retten til at være på”.

Vi indtroduceres for “de fire stemmekvaliteter” og arbejder på at få dem ”ned i kroppen”. Stemmetræning kontakter din kollektive indre viden og tillader fremtiden at tale til nutiden – mens du performer og kommunikerer.

19.00: Middag

 

DAG 3: 

10.00 – 12.30: Ranvita: ”Hjem til sjælen

Dit hjem er mere end et sted, du bor. Det er en livmoder for sjælens udvikling – og et sted fyldt af symbolik, som du opfanger med det ubevidste. Få nye øjne på dit hjem, og hvad det fortæller om dig og dit liv – og lær at forstå hvordan du bruger indretningens psykologi til at skabe god energi, livsglæde og følelsen af dybere mening i dit liv.

13.00: Frokost på Fivelements

14.00-16.00: Pause til pool, massage, afslapning, refleksion

16.00-18.30: Gitte: ”Når sjælen kalder på …. indre styrke”.

Taler du dig ind i din succes eller ind i din bekymring? Hvilken dialog og hvilken fortælling kører i dig? Du får inspiration til at opbygge din egen indre venlighed. Jo mere indre venlighed, jo mere ro kommer der over din personlighed og dit virke – og du vil have meget lettere ved at manifestere og udleve dine drømme.

19.00: Aftentur og middag i Ubud, for dem som vil med.

 

DAG 4: 

10.00 – 12.30: Merete: ”Åndedrættets power – brænd igennem med nærvær”

Vi fortsætter processen og træner i dag det dybe åndedræt og pausen i brugen af vores stemmer. Arbejdet med pausen og åndedrættet er en del af teknikken til at indtage din egen fulde stemmekraft.

13.00: Frokost på Fivelements

14.00-17.00 Ranvita: ”Sådan skaber du Sacred Spaces – Feng Shui indretning i verdensklasse.” Ekskursion med Ranvita, hvor vi besøger et privat hjem i Ubud, skabt af den svenske kvinde Susanna Nova, som nu er bosat på Bali. Hun er en mester udi at skabe “sacred spaces” – og vi skal se hvordan god feng shui ser ud “in real life”. Vi hører Susannas livshistorie; hvordan vælger man et “nyt liv” på den anden side af jorden? Hvad vil det sige at skabe “sacred spaces”? Hvorfor er det vigtigt? – og hvordan gør hun? Vi lover du kommer hjem med en ordentlig portion inspiration, og en tankevækkende, sjælfuld oplevelse, som slår enhver boligreportage i de glittede magasiner.

17.00 – ? Fri aften i Ubud, for dem der vil ud på egen hånd.  Underviserne spiser middag på Sari Organic – dem, der har lyst, er velkomne til at spise med!

 

DAG 5: 

10.00 – 12.30: Gitte: ”Når sjælen kalder på …. en anden måde at leve på”.

Når den indre tilfredshed og indre styrke er bygget op – og fastholdt! – kan sjælens stemme lettere finde en vej ind til dig. Du vil have mindre støj i hovedet, mindre selvsabotage, og du vil bedre kunne lytte – samt have mod til at reagere på det, du mærker/sanser/hører. Få inspiration til at leve intuitivt.

13.00: Frokost på Fivelements

14.00 – 18.30: Pause

18.30 – 19.30: Fælles middag i restauranten på Fivelements

19.30 – 22.00: Workshop/Merete: ”Sjælens power – få kontakt med sjælens lyd”

I dagens træning kommer du dybere ned til den stemme, som du måske har glemt, eller som ligger i dvale, men som din sjæl erindrer. Du vil folde det mest betydningsfulde instrument helt ud – din medfødte stemme.

 

DAG 6: 

Fri dag – til udflugter, massage, coaching, individuelle sessioner eller bare ligge ved poolen

Mulige udflugter: Tur til smukt vandfald, The Royal Palace, The Monkey Forest, rismarkerne i Tagallang, kunstmuseer eller shopping og cafehygge i Ubud.

Se evt. her for tips til udflugter: “Top Ten attractions in Ubud”

 

DAG 7:

10.00 – 12.30: Ranvita: “Tænd dit hjem – tænd dig selv! Sådan løfter du dit kærlighedsliv med indretningens magi” 

Ville du date dit eget hjem? Ville dit hjem forføre dig ved første blik? Ja – måske. Men – kan det også nære din sjæl på sigt? – og på et dybere plan end “egoets tilfredshed”? Lær, hvordan du bruger indretningens magi til at skabe et hjem, der tænder din livsgnist og livslyst og skaber ny energi i dit kærlighedsliv – uanset om du er single eller i parforhold.

13.00: Frokost  på Fivelements

14.00 – 16.00: Pause

16.00-19:00: Gitte, Merete, Ranvita: ”Få sjælen godt med dig hjem”

Hvad nu? – når vi forlader vores lille, hellige Bali-oase? Vi lægger slagplaner for din sjæls trivsel og udfoldelse fremover. Hvordan skal resten af 2017 forme sig? Hvad er vigtigt? – hvordan kan du bruge ugens indsigter til at skabe endnu mere nydelse og trivsel for din sjæl – også hjemme i hverdagen i det kolde nord.

 

20.00: Afslutningsmiddag på Fivelements: Alle kursister modtager kursusbeviset “SOUL HOME POWER CERTIFICATE” for at have gennemført den ultimative sjælsrejse – på den anden side af jorden. We don’t go “back home” … we go … FORWARD home;-)!

 

DAG 8:

9.00 – 10.00: Vi siger farvel og gør os klar til at rejse hjem – eller videre!

tegalalang3